Zdravé a harmonické bydlení + využití severního výhledu do kraje + prostor pro podnikání, to byly hlavní požadavky investorky pro návrh tohoto domu. Přitom důraz byl kladen hlavně na zdravé bydlení – majitelka měla již velmi negativní zkušenosti z předchozích domů (geopatogenní zony), které se podepsalyna zdravotním stavu.

Návrhu předcházela konzultace a rozbor podle Feng-Shui od Dany Škvorové. Krom doporučení z rozboru a přání investorky, byl dán i finanční limit, do kterého se měla stavba domu vejít.

NÁVRH

Přehledná a jednoduchá dispozice pro bydlení a drobné podnikání byla převedena do 3D modelu.

Prostorné zádveří je společným vstupem pro domácí, hosty a klienty. Ze zádveří je přístupná hlavní obytná místnost (obývací pokoj + jídelní + kuchyňský kout, WC s prádelnou a technickým zázemím RD a pracovna pro terapie. Na obývací místnost pak navazují dvě ložnice a koupelna s WC.

“Jednoduchý” vnější vzhled, minimum výklenků a prvků, které by navyšovaly cenu stavby.

Přízemní bungalov umístěný v rozumném odstupu od komunikace má i předsazené zastřešené parkovací stání pro dva osobní vozy s úložným prostorem pro zahradní nářadí a nábytek.

13-15-069